SELEKTOR IPAK ZADOVOLJAN: Evo šta je rekao o žrebu za Bili DŽin King kup

Novosti online

30. 04. 2024. u 17:48

Selektor Bili Džin King kup reprezentacije Srbije Dušan Vemić rekao je posle dobijanja Švajcarske za rivala u novembarskom plej-ofu za plasman u Svetsku grupu da je žreb mogao da bude i nepovoljniji.

СЕЛЕКТОР ИПАК ЗАДОВОЉАН: Ево шта је рекао о жребу за Били Џин Кинг куп

G.Šljivić

On je dodao da se nada da će svi biti zdravi.

 - Žreb je mogao da bude i nepovoljniji za nas. Iskusne su Golubić i Tehman u timu Švajcarske. Benčićeva se porodila ove godine, tako da su bez najbolje igračice u sastavu. Duga je sezona, i nadam se da će naše reprezentativke dočekati novembar zdrave i spremne da pruže svoje najbolje partije - rekao je danas Vemić u izjavi za Teniski sajt Srbije.

Srbija je izborila plasman u plej-of iz Prve grupe Evro-afričke zone u Portugaliji, a Švajcarska je doživela poraz na domaćem terenu bez upisanog poena protiv Poljske (0:4) u kvalifikacijama za Svetsku grupu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima