FABREGASOV KOMO SPAŠAVA ŽIVU GLAVU U LIGI: Pipo Inzagi leči rane posle poraza u derbiju

M.T.

11. 12. 2022. u 12:10 >> 12:10

DOMAĆIN je u seriji od pet mečeva bez poraza.

ФАБРЕГАСОВ КОМО СПАШАВА ЖИВУ ГЛАВУ У ЛИГИ: Пипо Инзаги лечи ране после пораза у дербију

Foto: Profimedia

Podigao je Komo u poslednje vreme formu, ali i dalje to nije dovoljno da njegovi navijači ne budu zabrinuti za status tima, a danas ga čeka težak ispit pošto će na stadionu ''Đuzepe Sinigalja'' dočekati Ređinu od 15 časova u okviru 17. kola Serije B.

Komo u poslednjih mesec dana igra veoma dobro i ne zna za poraz, mada se nije tim sa severa Italije mnogo pretrgao ni sa pobedama pošto je ostvario samo jednu u poslednjih pet kola uz četiri remija. Ta četiri remija Komo je ostvario u nizu u mečevima sa Đenovom, Barijem, Askolijem i Palermom i jedino je utakmica sa Sicilijancima završena bez golova.

Ova serija mečeva bez poraza ipak nije još uvek donela mnogo toga Komu koji je i dalje pri dnu tabele Serije B. Ekipa trenera Morena Longa trenutno se nalazi na 19. poziciji, pretposlednjoj u ligi sa 16 bodova, tri više od poslednjeplasirane Peruđe, a dva manje od prvog mesta iznad crte na kojem se nalazi Benevento. Iako ofaziva Koma nije baš vrhunska, glavni problem leži u defanzivi tima sa severa Italije pošto je primljeno 26 golova zbog čega je odbrana Koma najgora u Seriji B trenutno.

Čuveni Španac Sesk Fabregas je letos pojačao ekipu Koma ali su u medijima sve češći natpisi da će se već u januaru preseliti u neki od klubova MLS lige.

Ređina je bila u seriji od pet mečeva bez poraza pošto je tri puta uspela da trijumfuje i dva puta odigra nerešeno i došla je u priliku da se bori za prvo mesto. Međutim, u prethodnom kolu Ređina je dočekala lidera Serije B Frosinone, ali ni domaći teren nije značio mnogo protiv raspoloženih gostiju koji su slavili ubedljiv trijufm sa 3:0.

Ekipa trenera Filipa Inzagija svakako je uzdrmana posle takvog ishoda u derbiju prošlog kola, ali i dalje ima status favorita protiv Koma bez obzira što je domaćin u dobro formi. Ređina je ostala na drugom mestu tabele, ali sada za Frosinoneom zaostaje šest bodova, dok Bari i Đenova imaju tri manje. Uprkos tome što je primila tri gola, odbrana Ređine i dalje je među boljim u ligi pošto je 16 puta kapitulirala, a iako su napadači zakazali u prošlom kolu, Ređina je i dalje a 28 golova najefikasnija ekipa Serije B.

Ovo će biti tek sedmi meč Koma i Ređina, a prednost u međusobnim duelima u prethodnih šest utakmica je na strani gostiju. Ređina je upisala tri pobede do sada, dok je Komo slavio jednom uz dve utakmice koje su završene nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere