UZBUDLJIV DUEL NA "RIVERSAJDU": Bivši as Mančester junajteda želi het-trik protiv "šeširdžija"

N.P.

10. 12. 2022. u 11:49

FUDBALERI Midlzbroa sastaju se sa Lutonom u meču 22. kola engleskog Čempionšipa.

УЗБУДЉИВ ДУЕЛ НА РИВЕРСАЈДУ: Бивши ас Манчестер јунајтеда жели хет-трик против шеширџија

Profimedia

Domaćin je ušao u formu, pobedio je u prethodne dve utakmice u prvenstvu. "Crveno-beli" na čijoj klupi sedi bivši as Mančester junajteda Majkl Kerik su bili bolji na strani od Blekpula 3:0, i Norviča rezultatom 2:1. Ekipa Midlzbroa zauzima tek 15. poziciju na tabeli sa 27 bodova, tri manje od današnjeg rivala koji se nalazi na 11. mestu Čempionšipa.

Fudbaleri Lutona ulaze u duel nakon remija u prošlom pred svojim navijačima protiv Roterama 1:1. To je popularnim "šeširdžijama" ukupno deveti nerešeni meč od početka sezone.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba Midlzbro je pobedio Luton rezultatom 2:1. Domaćin ima šansu da pred svojim navijačima na "Riversajdu" ostvari het-trik i približi se vrhu tabele. Predlažemo da odigrate keca na "crveno-bele" kvota je veoma dobra.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...