POVRATAK PORTUGALSKOG PRVENSTVA: Rio Ave dočekuje slabašni Maritimo

V.M.

23. 12. 2022. u 09:57

GOST je osvojio samo šest bodova ove sezone.

ПОВРАТАК ПОРТУГАЛСКОГ ПРВЕНСТВА: Рио Аве дочекује слабашни Маритимо

Profimedia

Nakon pauze za Svetsko prvenstvo u Kataru, nastavlja se portugalski šampionat. Drugi deo sezone otvaraju Rio Ave i Maritimo od 21:15.

Domaćin je siguran na sredini tabele, trenutno zauzima deseto mesto i osvojio je 18 bodova ove sezone. U poslednja dva kola vezao je dve pobede protiv Boaviste i Aruke i nada se da će moći da nastavi taj niz. U prethodne dve nedelje ''građani'' su se takmičili u Liga kupu. Ispali su u grupnoj fazi, zauzeli su drugo mesto u ''B'', bolji od njih bio je Sporting. Izabranici Luisa Freirija igraju dobro na svom terenu ove sezone i osvojili su 12 bodova na šest utakmica.

Maritimo igra katastofalno ove sezone i pretposlednji je na tabeli sa samo šest osvojenih bodova. U dosadašnjih 13 utakmica upisao je samo jednu pobedu, u 11. kolu bio je bolji od Pasos Fereire rezultatom 0:1. Ekipu je na početku sezone vodio Žoao Enrikes koji je dobio otkaz zbog veoma slabih rezultata. Sada je na klupu zaseo Žoze Gomes i uprava se nada da će on moći da promrda uspavanu ekipu. Najveći problem ''zeleno-crvenih'' je odbrana, u dosadašnjem toku prvenstva primili su čak 27 golova, što je ubedljivo najviše od svih u ligi. 

Što se tiče međusobnih susreta, u prethodne tri utakmice Maritimo je slavio dva puta, uz jednu pobedu domaćina.

Freira neće moći da računa na centarfora Hesusa Ramireza i veznjaka Žoku.

Gost će biti bez usluga Katama i Beltrama.

Očekujemo da Maritimo uđe motivisan u ovaj meč zbog promene trenera, ali Rio Ave je kvalitetniji i mislimo da neće dozovoliti poraz na ovoj utakmici.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!