KO ĆE PRVI PREKINUTI LOŠU SERIJU? Lorijen dočekuje Monpelje

V.M.

29. 12. 2022. u 08:59

OBA tima su bila u jako lošoj seriji pre pauze za Svetsko prvenstvo.

КО ЋЕ ПРВИ ПРЕКИНУТИ ЛОШУ СЕРИЈУ? Лоријен дочекује Монпеље

Profimedia

Domaćin je igrao fantastično na početku sezone, međutim, usledio je strmoglav pad u igri i ne zna za pobedu u poslednjih pet kola. Gost je takođe u veoma lošem ritmu i nije upisao trijumf još od septembra i trenutno je 14. na tabeli.

Lorijen je iznenadio sve igrama na početku prvenstva i dugo vremena je bio u samom vrhu sa PSŽ-om. Nakon toga je usledio pad i trenutno zauzima petu poziciju sa 28 osvojenih bodova.

Igra soldino kod kuće, na sedam utakmica osvojio je 13 poena. U klubu se nalaze odlični mladi igrači poput Terema Mofija i Enza le Fea koji privlače pažnju velikana širom Evrope. ''Narandžasto-crni'' su za vreme svetskog prvenstva odigrali tri prijateljske utakmice u kojima su upisali pobedu, poraz i remi. Ekipu sa klupe predvodi Ridž le Bris koji dobija pohvale od medija za sjajan posao koji radi. Domaćin će na ovom susretu biti bez prvog golmana Mvogoa.

Monpelje se nalazi u donjem delu tabele sa 14 osvojenih bodova. Poslednji trijumf ostvario je protiv Strazbura 17. septembra kada je bilo 2:1. Nakon toga sedam kola ne zna za pobedu. Doživeo je pet poraza i dva remija u tom periodu i nada se da će na otvaranju drugog dela sezone moći da prekine crni niz. Za vreme pauze odigrao je tri prijateljske utakmice u kojima je ostvario dve pobede i poraz. U poslednjem kolu remizirao je sa Remsom na svom terenu, 1:1.

Gost je sezonu započeo sa Olivijeo Daloljom na klupi koji je otpušten nakon loših rezultata sredinom oktobra, zamenio ga je Romen Pitau koji i dalje nije upisao trijumf od kada je seo na klupu. Na ovom meču Pitau neće moći da računa na Bertoa, Kozu, Delajea i Sant-Lusa.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih pet susreta viđene su četiri pobede Monpeljea uz jedan nerešen rezultat.

Očekujemo dve motivisane ekipe koje će se potruditi da prekinu svoje serije loših igara i mislimo da će biti golova na utakmici. 

NAŠ TIP: I1-3&II1-3 (kvota 1,93) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO! Englezi se baš plaše Srbije, rade sve da podignu tenzije pred meč protiv orlova