REDSI SU SE PROBUDILI! Lester je tradicionalno nezgodan protivnik

V.M.

30. 12. 2022. u 08:06

DOMAĆIN ima priliku da se pobedom na ''Enfildu'' približi vrhu tabele.

РЕДСИ СУ СЕ ПРОБУДИЛИ! Лестер је традиционално незгодан противник

Foto: AP

Liverpul je slabo započeo sezonu i ne liči na tim koji se niz godina borio sa Sitijem za titule, ali sada je vezao tri pobede i polako se približava mestima koja vode u Ligu šampiona. Lester je katastrofalno igrao na početku prvenstva i dugo je bio zacementiran za dno tabele, ali dobrim igrama pre pauze se podigao na tabeli i sada zauzima 13. poziciju.

''Redsi'' su pre par dana bili bolji od Aston vile rezultatom 1:3. Golove su postigli Salah, Virdžil van Dajk i mladi Bajčetić koji privlači pažnju svojim igrama. Trenutno su šesti na tabeli sa 25 osvojenih bodova, pet manje od Totenhema koji se nalazi na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Liverpul je na osam utakmica kod kuće ostvario pet pobeda uz dva remija i poraz. Izabranici Jirgena Klopa nastupaju i u Ligi šampiona, gde su zauzeli drugo mesto u grupi ''A'' i u osmini finala će u reprizi prošlogodišnjeg finala igrati sa Real Madridom. Na ovom susretu Klop ne može da računa na Luisa Dijaza, Artura, Žotu, Firmina, Džounsa i Milnera, dok je pod upitnikom Ibrahima Konate.

Lester je dugo bio na dnu, ali je popravio svoje igre u poslednje vreme. U prethodnih pet kola ostvario je tri pobede uz dva poraza i sa 17 bodova nalazi se na sredini tabele. ''Lisice'' su razočarale svoje navijače pre nekoliko dana kada ih je Njukasl rutinski pobedio na ''King pauer stadionu'' sa 0:3. Izabranici Brendana Rodžersa su solidni na gostovanjima u dosadašnjem toku takmičenja i vezali su tri pobede van svog stadiona. Gost će na ovom meču biti bez Džonija Evansa, Džastina, Pereire, Bertranda i najboljeg igrača ekipe Džejmsa Medisona, dok je pod znakom pitanja Denis Pret.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih pet susreta viđene su tri pobede Liverpula uz dva trijumfa Lestera.

Očekujemo otvorenu, napadačku utakmicu u kojoj verujemo da će biti dosta pogodaka. Na prethodna tri duela ovih ekipa na ''Enfildu'' palo je čak 11 pogodaka.

NAŠ TIP: I1+&3+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)