EKIPA SRPSKOG REPREZENTATIVCA JE VEZALA TRI PORAZA: Hit Bundeslige bi da se zadrži u vrhu tabele

V.M.

25. 01. 2023. u 12:34

VERDER dočekuje Union Berlin u utakmici 17. kola nemačkog prvenstva.

ЕКИПА СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ЈЕ ВЕЗАЛА ТРИ ПОРАЗА: Хит Бундеслиге би да се задржи у врху табеле

Foto Profimedia

Domaćin je vezao tri poraza u prvenstvu. Na povratku Bundeslige proteklog vikenda doživeo je sramotu od Kelna koji ga je dominantno savladao sa 7:1. Trenutno je 11. na tabeli i gubi korak za ekipama iz gornjeg doma. Verder igra promenljivo u Bremenu ove sezone, na osam utakmica kod kuće osvojio je 10 bodova. Jedan od najboljih nemačkih gogletera nalazi se u redovima ''zeleno-belih''. Niklas Fulkrug je postigao 11 pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja i drugi je na listi strelaca Bundeslige. Štoper srpske reprezentacije Miloš Veljković je upisao 13 prvenstvenih nastupa za ekipu iz Bremena ove sezone.

Union Berlin je četvrti na tabeli i nalazi se u borbi za plasman u Ligu šampiona. Pobedio je Hofenhajm sa 3:1 pre par dana i tako je na dobar način započeo drugi deo sezone. Ekipa iz prestonice je pravi hit prvenstva, jedno vreme je čak bila i na prvom mestu i zbog toga trener Urs Fišer zaslužuje pohvale koje dobija od strane medija širom Evrope. Njegovi izabranici su vezali tri poraza u gostima i želeće da prekinu taj niz večeras.

Union Berlin ima prednost u skorijoj istoriji međusobnih duela ovih ekipa i zabeležio je tri uzastopna trijumfa protiv Verdera.

Ovo su dve ekipe koje vole da igraju na golove i očekujemo da tako bude i večeras.

NAŠ TIP: I1-3&II1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)