TADIĆ VODI "KOPLJANIKE" KA VRHU: Goleada na "Amsterdam areni"

N.P.

12. 02. 2023. u 12:15

TIM RKC-a gostuje aktuelnom šampionu u okviru 21. kola holandske Eredivizije.

ТАДИЋ ВОДИ КОПЉАНИКЕ КА ВРХУ: Голеада на Амстердам арени

Profimedia

Ekipa kapitena reprezentacije Srbije, Dušana Tadića je u seriji od dva uzastopna trijumfa u prvenstvu nad nad Ekselsiorom 4:1, i Kamburom 5:0. Fudbaleri Ajaksa se nalaze na četvrtom mestu na tabeli sa 40 bodova, samo četiri manje od lidera AZ Alkmara.

Tim RKC-a je neporažen na prethodne četiri utakmice utakmice u šampionatu. Klub iz Valvajka je ostvario dve pobede i isto toliko remija. Gosti trenutno zauzimaju devetu poziciju holandske Eredivizije, uz 26 prikupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 31:31.

U minulom međusobnom duelu domaćin je slavio ubedljivo rezultatom 4:1. "Kopljanici" su u zaista sjajnoj formi, imaju šansu da se novim trijumfom približe samom vrhu tabele. Kvota na kec je jako niska i predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova, jer ih mi svakako očekujemo u današnjem okršaju na "Amsterdam areni".


NAŠ PREDLOG: UG 4+ ( kvota 1,85) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev