SERGEJEV LACIO IMA PRILIKU DA SE VRATI U VRH TABELE: Domaćin je u veoma lošem ritmu

V.M.

19. 02. 2023. u 08:28

''NEBESKOPLAVI'' gostuju u Salernu od 15 časova u okviru 23. kola Serije A.

СЕРГЕЈЕВ ЛАЦИО ИМА ПРИЛИКУ ДА СЕ ВРАТИ У ВРХ ТАБЕЛЕ: Домаћин је у веома лошем ритму

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin kuburi sa formom i rapidno pada na tabeli, trenutno zauzima 16. poziciju i ima samo četiri boda više od Verone koja je prvi tim ispod crte. Lacio nije slavio na prethodne tri ligaške utakmica i zbog toga je sada na šestom mestu i ima dva poena manje od Atalante koja zauzima poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Salernitana igra dosta slabo i na proteklih pet utakmica ima samo jednu pobedu uz čak četiri poraza. Poslednja ekipa koja se naplatalila kod izabranika Davidea Nikole je Verona, proteklog vikenda ih je savladala sa 1:0. Domaćin je prošle godine jedva obezbedio opstanak u eliti i izgleda da ga očekuje još jedna takva sezona.

Lacio je u rezultatskoj krizi i mora da nađe način da osvoji tri boda. Ovo gostovanje nije mogli da dođe u bolje vreme za četu Maurucija Sarija, jer je Salernitana jedna od najgorih domaćina u Seriji A. Gost ima priliku da se pobedom vrati u sam vrh tabele i zauzme neko mesto koje vodi u Ligu šampiona iduće sezone. Preko nedelje, ekipa iz prestonice nastuapala je u Evropi. Lacio je sa igračem manje slavio protiv Kluža u okviru šesnaestine finala Lige konferencija i očekuje ga interesantan revanš u Rumuniji.

Na poslednjih pet utakmica ovih timova viđene su tri pobede Lacija uz dva trijumfa Salernitane.

Domaćin ne može da računa na Mađorea i Facija.

''Nebeskoplavi'' će biti bez Radua, Romanjolija i Zakanjija.

Očekujemo da se Lacio vrati na pobedničke staze i upiše sva tri boda protiv posrnulog protivnika.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)