SRPSKA ČETA MOŽE DO EVROPE: ''Crveno-sivi'' su i dalje bez pobede u ligi!

V.M.

20. 02. 2023. u 14:26 >> 14:26

TORINO dočekuje Kremoneze u utakmici koja zatvara 23. kolo Serije A.

СРПСКА ЧЕТА МОЖЕ ДО ЕВРОПЕ: Црвено-сиви су и даље без победе у лиги!

FOTO: EPA

Domaćin igra veoma solidno nakon pauze, beleži dobre rezultate i večeras ima priliku da se trijumfom popne na sedmo mesto koje u zavisnosti od rezultata u Kupu Italije može da vodi do Evrope iduće sezone. Kremoneze nastavlja po starom, gost igra katastrofalno na svom povratku u Seriju A i poslednji je na tabeli sa samo osam poena, a ponižavajuća je činjenica da i dalje nije ostvario nijednu pobedu u Seriji A ove sezone!

Torino je osmi na tabeli i na poslednjih pet ligaškh susreta upisao je dve pobede, doživeo isto toliko poraza i podelio je bodove sa Empolijem. Prošle nedelje gostovao je u Milanu na ''San Siru'', posled 90 minuta na semaforu je stajalo 1:0, gol odluke postigao je Žiru. Ono što može da raduje navijače ''bikova'' je povratak Nemanje Radonjića. Srpski reprezentativac je odsustvovao par utakmica zbog povrede, sada je počeo da trenira i videćemo da li će se naći u startnoj postavi. Pored njega redovni u dresu bivšeg prvaka Italije su Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić.

Kremoneze nastavlja da tone, u prošlom kolu Napoli mu je naneo 14. poraz ove sezone rezultatom 3:0, uz njih je odigrao i osam remija. Poslednji poen gost je osvojio pre skoro mesec dana kada je odigrao 1:1 sa Bolonjom. ''Crveno-sivi'' su zacementirani za dno tabele i ukoliko uskoro ne upišu neke pobede, mogu već da se spreme za Seriju B iduće godine. Jedina svetla tačka ove sezone su nastupi u Kupu Italije izabranika Davidea Alvinija, izbacili su Napoli i Romu i sa Fiorentinom će ukrstiti koplja u polufinalu.

Na utakmici ovih timova u prvoj polusezoni viđena je zanimljiva utakmica u kojoj je Torino slavio sa 1:2.

Domaćin će biti bez Pelegrija, Rićija, Lazara i Zime.

Alvini ne može da računa na Vaskeza, dok su kod gosta pod upitnikom nastupi Kvaljata, Buonanota i Lokošvilija.

Očekujemo da Torino bez većih problema reši meč u svoju korist i tako upiše vredna tri boda u pohodu na plasman u Evropu iduće sezone.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024