POBEDA ZA ROĐENDAN: Crvenoj zvezdi pun stadion dodatan vetar u leđa

N.P.

12. 03. 2023. u 08:46 >> 08:46

FUDBALERI Novog Pazara gostuju aktuelnom šampionu u meču 26. kola nacionalnog šampionata.

ПОБЕДА ЗА РОЂЕНДАН: Црвеној звезди пун стадион додатан ветар у леђа

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na liderskoj poziciji Superlige Srbije sa 69 osvojenih bodova. Crveno-beli su ostvarili 22 pobede i tri remija uz gol-razliku 65:9. U prethodne dve utakmice u prvenstvu svakako najvažniji trijumf za aktuelnog šampiona je u večitom derbiju protiv Partizana 1:0. Nakon toga izabranici Miloša Milojevića su savladali TSC u Bačkoj Topoli sa 2:1, zahvaljujući golovima centarfora Aleksandra Pešića, što je domaćinu peta uzastopna pobeda u prvenstvu.

Novi Pazar zauzima peto mesto na tabeli sa 44 boda, pet manje od četvoroplasiranog TSC-a. Ekipa koju sa trenerske pozicije predvodi Aleksandar Stanković je ostvarila 13 pobeda, pet puta odigrala nerešeno i doživela sedam poraza, uz gol razliku 33:22. U prethodnom kolu plavi su savladali na svom terenu kragujevački Radnički sa 1:0, a gol odluke je postigao Andrija Majdevac.

Ekipa sa Jošanice  je donekle promenila sastav u odnosu na jesen, ali je i sačuvala okosnicu tima. Klub su napustili kapiten Stefan Lončar i Sead Islamović, ali je bilo i pojačanja za ekipu iz Pazara. Na golu je standardan Filip Kljajić, a defanzivnu četvorku ispred čine desni bek Periša Pešukić, tandem štopera Slobodan Rubežić i Milan Joksimović, dok je levi spoljni Filip Jović. Kao tandem centralnih vezista prednjače Samir Radovac i mladi Miljan Momčilović. Po bokovima dejstvuju Mitar Ergelaš i Miloš Mijić kao najbolji asistent ekipe.

Poslednji duel između Crvene zvezde i Novog Pazara je odigran u oktobru prethodne godine. Crveno-beli su odneli pobedu sa 2:1. Strelci za četu Miloša Milojevića su bili Milan Rodić i Aleksandar Pešić. U današnjem okršaju na stadionu "Rajko Mitić" nas očekuje pravi spektakl, jer aktuelni šampion Srbije slavi svoj 78. rođendan i ulaz za sve navijače biće besplatan.

Domaćinu će pun stadion biće dodatan vetar u leđa. Crvena Zvezda ima ogromnih 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i pitanje novog-starog šampiona je već rešeno. Kvota na kec je prilično niska i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici