MITROVIĆ ZAUSTAVLJA ''CRVENE ĐAVOLE'': Može li Fulam do iznenađenja na ''Teatru snova''?

V.M.

19. 03. 2023. u 12:20

MANČESTER junajted dočekuje ''kolibare'' u četvrtfinalu FA kupa od 17:30.

МИТРОВИЋ ЗАУСТАВЉА ЦРВЕНЕ ЂАВОЛЕ: Може ли Фулам до изненађења на Театру снова?

FOTO> Tanjug/AP

Domaćin je u dosadašnjem toku sezone već osvojio EFL kup savladavši Njukasl u finalu i sada se usmerio na dodavanje još jednog trofeja u svoje bogate vitrine. Junajted je za sada odigrao tri utakmice u FA kupu i svaku je pobeđivao sa 3:1, redom je bio bolji od Evertona, Redinga i Vest hema. ''Crveni đavoli'' su preko nedelje slavili protiv Betisa i plasirali su se u četvrfinale Lige Evrope u kojem će igrati sa Seviljom. Takođe im dobro ide u prvenstvu, sa 50 osvojenih bodova zauzimaju treće mesto na tabeli Premijer lige.

Fulam je doživeo dva vezana ligaška poraza, od Brentforda i Arsenala, ali i dalje se nalazi na veoma dobroj devetoj poziciji. Što se tiče FA kupa, ''kolibari'' su prvo savladali Hal sa 0:2, nakon toga im je bio potreban revanš da izbace Sanderlend, (1:1, 3:2) i u osmini finala su rutinski pobedili Lids sa 2:0. Ono što brine navijače gosta je slaba forma Aleksandra Mitrovića koji posti već devet utakmica, ali popularni Mitrogol je uvek voleo velike utakmice i možda baš danas zatrese mrežu na ''Old trafordu''.

Ovi timovi su se susreli u 16. kolu Premijer lige kada je Junajted pogotkom Garnača u sudijskoj nadoknadi odneo tri boda sa ''Krejven kotidža'', 1:2.

Očekujemo zanimljivu utakmicu, Mančester je imao paklen raspored u poslednjih mesec dana i sustiže ga umor, verujemo da Fulam može to da iskoristi i postigne barem jedan gol na meču.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOLEADA U NAJAVI: Mreže se redovno tresu kada igra Paderborn