"ROSONERI" STIŽU NA STADION "DRAGAN DŽAJIĆ": Velika borba za plej-of

V.D.

23. 03. 2023. u 12:52

U okviru 25. kola Mocart bet Prve lige Srbije danas od 15 časova sastaće se Jedinstvo sa Uba i Sloboda iz Užica

РОСОНЕРИ СТИЖУ НА СТАДИОН ДРАГАН ЏАЈИЋ: Велика борба за плеј-оф

Foto: GFK Sloboda Užice

Domaća ekipa sa Uba se nakon 24 odigrana kola nalazi na poziciji broj osam koja garantuje igranje u plej-ofu nakon završetka regularnog dela koji broji 30 utakmica. Ubljani su do sada sakupili 33 boda, što je za dva više od njihovog današnjeg rivala ekipe Slobode.

Jedinstvo je u nastavku sezone upisalo tri pobede uz dva poraza od RFK Novog Sada i Grafičara.

Sloboda je nakon odlaska najboljeg igrača iz prvog dela sezone i prvog strelca ekipe Đorđa Šušnjara zabeležila dva poraza od dve vodeće ekipe, IMT-a i Železničara, da bi u prethodna tri kola dva puta slavila, protiv Trajala i Zlatibora, dok na gostovanju u Novom Sadu istoimenoj ekipi nisu viđeni golovi.

Ove dve ekipe su u prethodne dve sezone vodile bitke u Srpskoj ligi zapad. Pre dve sezone viđen je po jedan trijumf na domaćim terenima, dok su prošle sezone užički "rosoneri" na stadionu "Radomir Antić" ubedljivo slavili sa 3:0.

 U pretposlednjem kolu sezone 2021/2022. u Srpskoj ligi viđena je velika drama na Ubu u kojoj je Sloboda u zaustavnom vremenu obezbedila bod koji je kasnije bio presudan za plasman u Mocart bet Prvu ligu.

U prvom ovosezonskom susretu nije bilo golova u gradu na Đetinji, a danas očekujemo još jednu tvrdu i neizvesnu utakmicu sa malo golova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-1 (kvota 1,83)

TIP ZA HRABRIJE: 2&0-3 (kvota 4,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)