''HRABRI RATNICI'' SE NE PLAŠE ''NEUKROTIVIH LAVOVA'': Pre četiri dana su podelili bodove

V.M.

28. 03. 2023. u 10:36 >> 10:36

NAMIBIJA dočekuje Kamerun u okviru kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

ХРАБРИ РАТНИЦИ СЕ НЕ ПЛАШЕ НЕУКРОТИВИХ ЛАВОВА: Пре четири дана су поделили бодове

Foto: Epa

Obe ekipe se nalaze u dosta dobroj poziciji nakon prva dva kola.

Namibija je odigrala dva remija, po jedan sa današnjim protivnikom i Burundijem i druga je na tabeli. Sa druge strane, Kamerun je pored tog nerešenog rezultata savladao Burundi sa 0:1 i na čelu je grupe.

Specifična je situacija u ovoj grupi ''C'', jer je Kenija diskvalifikovana sa takmičenja, što znači da se samo tri reprezentacije bore za prolaz dalje. Kamerun bi pobedom overio plasman na Afrički kup nacija, dok bi se evenutalnim trijumfom Namibije borba za prolaz dodatno zakomplikovala.

Duel ovih ekipa pre četiri dana završen je podelom bodova, ''hrabri ratnici'' su poveli preko Šalulija, a zatim je u 73. minutu Kemen postavio konačnih 1:1.

Očekujemo novu tvrdu utakmicu sa malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-1 (kvota 1,95)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili