"SVRAKE" SE VRAĆAJU U EFL: Altrinkam ne može da prekine seriju Nots kauntija

O. M.

28. 03. 2023. u 12:04

NOTS KAUNTI gostuje Altrinkamu u utakmici 41. kola engleske Nacionalne lige.

СВРАКЕ СЕ ВРАЋАЈУ У ЕФЛ: Алтринкам не може да прекине серију Нотс каунтија

Profimedia

"Svrake" odlično igraju ove sezone i vrlo su blizu povratku u Ligu dva. Trenutno su drugi na tabeli iza Reksama sa tri boda manje od velške ekipe, ali čak 23 više od trećeplasiranog Vokinga.

Izgubili su samo dve utakmice u Ligi, jednu kod kuće pre mesec dana i jednu u gostima, još u septembru prošle godine.

U prethodnom kolu su sa 4:0 izbušili Skantorp koji se bori za opstanak. 

Altrinkam je u sredini tabele, deset bodova "kratak" od mesta u plej-ofu za Ligu dva, a ima komfornih 154 bodova više od ekipa koje su u zoni ispadanja.

U prvom delu sezone, "svrake" su na "Medou lejnu" pobedile sa 3:1. Dva gola postigao je najbolji strelac lige Langstaf, a jednom se u strelce upisao Čiksen. Jedini pogodak za Altrinkam postigao je Dinanga.

Akrington je domaćin na "Mos lejnu", koji deli sa omladincima Mančester junajteda, a Nots kauntija je poslednji put ovde ugostio u prošloj sezoni i pobedio sa 1:0. Zanimljivo da je i taj gol postigao Markus Dinanga koji je pre dva meseca prešao u Gejtshed.

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)