ZVEZDA ZAVRŠAVA REGULARNI DEO SEZONE BEZ PORAZA! Radnički 1923 igra bez opterećenja

V.M.

10. 04. 2023. u 12:10 >> 12:10

ŠAMPION Srbije dočekaće Kragujevčane od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić''.

ЗВЕЗДА ЗАВРШАВА РЕГУЛАРНИ ДЕО СЕЗОНЕ БЕЗ ПОРАЗА! Раднички 1923 игра без оптерећења

FOTO: M. Vukadinović

Oba tima u dobroj atmosferi ulaze u ovaj meč, domaćin je u sjajnoj formi, nije izgubio čitave sezone i biće oran da pobedom pred svojim navijačima završi regularni deo prvenstva. Sa druge strane, Radnički je u prošlom kolu savladao imenjaka iz Niša i nakon remija Kolubare i Mladosti GAT obezbedio je plasman u plej-of.

Crvena zvezda je pre pet dana rutinski savladala Spartak u Subotici rezultatom 1:4 i tako upisala svoju 25. pobedu ove sezone, pored nje ima četiri remija, dok gorak ukus poraza ove sezone nije osetila. Ubedljivo je prva na tabeli, ima 20 bodova više od drugoplasiranog TSC i na putu je da osvoji svoju šestu uzastopnu titulu kojom bi izjednačila rekord Partizana kojem je to pošlo za rukom u periodu od 2007. do 2013. godine.

Aleksandar Katai je glavni motor ekipe iz Ljutice Bogdana, postigao je po dva gola na poslednje dve utakmice i pokušaće da produži tu sjajnu golgetersku seriju. Zvezdin ofanzivac je najbolji strelac lige sa 17 postignutih pogodaka, a uz njih ima i osam asistencija.

Radnički je takođe u dosta dobrom ritmu, u poslednja četiri kola upisao je tri pobede i podelio je bodove sa Spartakom. Kragujevčani su sigurni na osmom mestu, očekuje ih nastup u plej-ofu i bez opterećenja dolaze na stadion ''Rajko Mitić'' da pokažu kvalitet koji poseduju i da nije slučajnost što su u osam najboljih ekipa u prvenstvu.

Jedini gol na meču protiv Nišlija postigao je mladi Vidaković kojem je to bio sedmi pogodak u prvenstvu i najbolji je strelac ekipe.

Na poslednjih pet međusobnih duela Zvezda je upisala tri pobede uz remi i trijumf Radničkog.

Očekujemo da ''crveno-beli'' rutinski odrade posao pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: D1+|&3+ (kvota 1,84)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024