SAŠA ILIĆ "SAHRANJUJE" ''GROBARE'': Legenda Partizana ispustila prvo mesto

V.M.

04. 05. 2023. u 10:27 >> 10:28

U okviru 29. kola bugarskog prvenstva Hebar će ugostiti CSKA Sofiju.

САША ИЛИЋ САХРАЊУЈЕ ГРОБАРЕ: Легенда Партизана испустила прво место

Foto: Profimedia

Nakon šest ligaških utakmica bez pobede, u kojima je doživeo pet poraza uz remi, Hebar je konačno trijumfovao. Proteklog vikenda ubedljivo je slavio protiv Lokomotive iz Sofije rezultatom 1:4.

Na taj način ''grobari'' su pobegli sa dna, ali i dalje su u opasnosti da ispadnu i očekuje ih velika borba za opstanak u plej-autu. Domaćin je trenutno 15. na tabeli sa 20 osvojenih bodova i postigao je samo 17 pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja, što je ubedljivo najmanje u čitavoj ligi.

Sa druge strane, CSKA Sofija je većinu prvenstva bio na prvom mestu, ali izabranici Saše Ilića su posrnuli u poslednje vreme i pali su na drugo mesto. Pre tri kola remizirali su sa Levskim i tako dozvolili Ludogorecu da im se približi na dva boda zaostatka, a za vikend su izgubili upravo od ''lude šume'' i prepustili joj prvu poziciju. Aktuelni bugarski prvak je već slavio na svojoj utakmici u ovom kolu, tako da trenutno ima četiri boda više od današnjeg gosta.

''Armija'' igra jako dobro u gostima ove sezone, na 14 utakmica pokupila je 34 boda i nada se da može da nastavi u tom ritmu. CSKA ima najbolju odbranu lige i primio je samo 13 pogodaka za sada.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni, četa Saše Ilića je rutinski slavila rezultatom 4:0.

Očekujemo da CSKA bez većih problema savlada popularne ''grobare'' i nastavi trku sa Ludogorecom za titulu.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!