MOŽE LI SRBIN DA ''SPUSTI ROLETNU'' RAZIGRANIM ''SLEPIM MIŠEVIMA''? Višestruki prvak pronašao formu u pravom trenutku

V.M.

25. 05. 2023. u 08:40

MAJORKA dočekuje Valensiju od 19:30 u utakmici 36. kola La lige.

МОЖЕ ЛИ СРБИН ДА СПУСТИ РОЛЕТНУ РАЗИГРАНИМ СЛЕПИМ МИШЕВИМА? Вишеструки првак пронашао форму у правом тренутку

Foto: Profimedia

Domaćin igra promenljivo u poslednje vreme, ali što je najbitnije obezbedio je opstanak i iduće godine će igrati u La ligi. Blizu toga je i Valensija koja je zbog veoma loših igara tokom većeg dela sezone bila u zoni ispadanja, ali sve se promenilo dolaskom Rubena Barahe na klupu i ''slepi miševi'' su trenutno 13. na tabeli sa dva boda više od Valjadolida koji je prvi tim ispod crte.

Ekipa Rubena Baraje dostigla je granicu od 40 poena slavivši na ''Mestalji'' u nedelju protiv Reala. Ipak, senku na veliki trijumf bacili su rasistkičke prozivke navijača Valensije namenjene Vinisijusu Žunioru zbog koji je savez odlučio da isprazni tribinu ''Mario Kempes'' u narednih pet ligaških utakmica na ''Mestalji''. 

Njihova nedavna forma sugeriše da neće imati problema da ostvare još nekoliko pozitivnih rezultata i obezbede opstanak, pošto je na poslednjih šest utakmica Valensija sakupila 13 bodova i samo je Real Sosijedad osvojio više u tom periodu. 

Ruben Baraha radi sjajan posao sa ekipom od kada ju je preuzeo sredinom februara i biće zanimljivo videti da li će se uprava potruditi da ga ostavi na klupi i iduće sezone.

Sa druge strane, Majorka nije u dobrom ritmu. Osvojila je samo četiri boda na poslednjih pet utakmica i tako je izgubila sve šanse da se bori za plasman u Evropu. Popularni ''pirati'' su za vikend poraženi rezultatom 3:0 od strane Almerije. 

Domaćin igra dosta dobro na svom terenu ove sezone i na 17 utakmica pokupio je 29 bodova. Susreti u Palma de Majorci su veoma tvrdi ove sezone što i govori podatak da je na stadionu ekipe Predraga Rajkovića viđeno samo 30 golova, najmanje od svih stadiona u La ligi.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni Valensija je povela preko Kavanija sa bele tačke, ali Muriki i Li Kang In su preokrenuli rezultat i doneli sva tri boda ''piratima''.

U redovima domaćina neće biti Nastasića i Augustinsona, dok će god gosta meč propustiti Komer, Musa i Markos Andre.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: UG 0-2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)