KO ĆE U FINALE? ''Sive sove'' imaju prednost iz prvog meča

V.M.

25. 05. 2023. u 09:35

U drugoj utakmici polufinala turskog kupa Ankaraguču će dočekati Bašakšehir.

КО ЋЕ У ФИНАЛЕ? Сиве сове имају предност из првог меча

Foto: Profimedia

Pre 20 dana u Istanbulu je viđena jako tvrda i teška utakmica. Ankaraguču je imao igrača više čitavo drugo poluvreme, ali nije uspeo to da iskoristi i Bašakšehir ga je kaznio pogotkom Figueireda u sudijskoj nadoknadi. Sada nas očekuje revanš u prestonici na stadionu ''Erjaman'' na kojem domaćin ne zna za poraz već šest utakmica (četiri pobede i dva remija).

Ankaraguču je za vikend savladao Giresun i tako prebrinuo brige oko opstanka, sa druge strane Bašakšehir je opao u formi (tri vezane prvenstvene utakmice bez pobede) ali to je donekle bilo i očekivano jer nema za šta da igra i siguran je na petom mestu na tabeli.

Što se tiče samog kupa, domaćin je odiseju započeo ubedljivim trijumfom nad Amedsporom (6:2), nakon toga je rutinski rešio Tuzlaspor (2:0), a onda su usledile dve iznenađujuće pobede protiv Bešiktaša (2:1) i Trabzona (2:1).

''Sive sove'' su na svom putu do polufinala redom bile bolje od Goztepea (3:1), Karagumruka (nakon penala) i Galatasaraja (2:3).

Pobednika ovog dvomeča u finalu čeka Fenerbahče.

Verujemo da ćemo u borbi za trofej gledati gradski derbi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)