"ŽUTI KANARINCI" VERUJU U ČUDA: Pratiće se rezultat iz Ankare

V.D.

30. 05. 2023. u 10:27

VEČERAS od 19 časova Fenerbahče će ugostiti ekipu Antalijaspora

ЖУТИ КАНАРИНЦИ ВЕРУЈУ У ЧУДА: Пратиће се резултат из Анкаре

Profimedia

Fenerbahče igra dobro ove sezone i nalazi se na drugom mestu sa 74 osvojena boda, što je za pet manje od lidera Galatasaraja. 

Izabranici Žorža Žezusa i dalje nisu odustali od titule šampiona, ali da bi podigli trofej, potrebno je da se dogodi čudo. Do kraja prvenstva su ostala tri kola, ali ukoliko danas Galatasaraj trijumfuje protiv Ankaragudžua u turskoj prestonici, zvanično će osvojiti titulu prvaka i sve nade navijača Fenera će pasti u vodu. 

Ukoliko "žuti kanarinci" danas slave a Galatasaraj izgubi, pitanje šampiona će se rešavati u sledećem kolu u derbiju između ova dva istanbulska velikana s obzirom na to da mečeve poslednjeg kola neće odigrati već će im bodovi automatski biti dodeljeni jer su im rivali ekipe Hatajspora i Gazijantepa koje su zbog katastrofalnih zemljotresa istupili iz lige.

Antalijaspor se nalazi na 13. poziciji sa 38 bodova, a pošto će joj bodovi u sledećem kolu biti dodeljeni na "zelenom stolu" jer je rival ekipa Hatajspora, obezbediće opstanak u ligi bez obzira na rezultate u naredna dva meča koja će odigrati, tako da rasterećeno dolaze u grad na Bosforu.

Fenerbahče je u prvom delu sezone slavio sa 2:1, a i danas očekujemo pobedu istog tima s obzirom na to da samo trijumf uz kiks Galatasaraja ostavlja nadu za šampionskom titulom.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili