"ZMAJEVI" KONAČNO PREKINULI "POST": Vels igra tvrdo, ali Jermenija je očajna u gostima

O. M.

16. 06. 2023. u 10:38

VELS dočekuje Jermeniju u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

ЗМАЈЕВИ КОНАЧНО ПРЕКИНУЛИ ПОСТ: Велс игра тврдо, али Јерменија је очајна у гостима

FOTO: AP/Tanjug

"Zmajevi" imaju priliku da se bar privremeno odlepe na prvom mestu tabele koje trenutno dele sa Hrvatskom, pošto "vatreni" imaju obaveze u Ligi nacija, gde su stigli do finala Završnog turnira.

Trenutno obe reprezentacije imaju po četiri boda, nakon što su odigrale neodlučeno 1:1 (Kramarić - Broadhed) u prvom kolu u Splitu. Posle toga, Vels je minimalnim reultatom savladao Letoniju, jedini strelac bio je napadač Bornmuta Kifer Mur. 

Bila je to, verovali ili ne, prva pobeda Velsa posle devet utakmica "posta". Loše su se proveli "zmajevi" u Ligi nacija gde su u veoma jakoj grupi sa Holandijom, Belgijom i Poljskom osvojili samo jedan bod, a očajno su odigrali i na Mundijalu na kome su takođe osvojili samo bod u grupi sa SAD, Iranom i Engleskom.

Zato rezultati na startu kvalifikacija ohrabruju, ali ništa im neće značiti bod protiv jake Hrvatske, ako kiksnu protiv Jermenije ili za četiri dana na ne baš lakom gostovanju Turskoj.

Velšani igraju vrlo tvrdo i na mali broj golova. U poslednjih 15 utakmica nisu uspeli da postignu više od dva gola, a u istom periodu samo su od Engleske na Mundijalu i Holandije u Ligi nacija primili tri.

Jermenija je vrlo loša na strani. Poslednju pobedu ostvarila je 2021. godine protiv Lihtenštajna, a od tada je vezala 12 utakmica bez trijumfa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 2,13)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)