NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

POČINJE EP ZA MLADE: Jedan od domaćina protiv portugalske "kaznene ekspedicije"

O. M.

21. 06. 2023. u 10:35

OVOG četvrtka u Gruziji i Rumuniji počinje Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, a otvara ga jedna od domaćih selekcija protiv Portugala.

ПОЧИЊЕ ЕП ЗА МЛАДЕ: Један од домаћина против португалске казнене експедиције

foto: profimedia

Gruzija će ugostiti vicešampiona sa prošlog šampionata u Tbilisiju na Boris Pajčadze areni. Iako je domaćin, Gruzija neće imati nimalo lak zadatak da prođe grupu smrti u kojoj se pored Portugala još nalaze Belgija i Holandija.

Mladi "krstaši" jesu neporaženi u poslednje tri utakmice, ali sve to su bili prijateljski mečevi sa ekipama iz drugog ešalona evropskog fudbala. Protiv Ukrajine su u novembru prošle godine odigrali 1:1, a 2023. savladali Letoniju sa 1:0 i Kipar sa 2:0. 

Za razliku od domaćina Gruzije, Portugal je morao da igra kvalifikacije, ali to mladim "navigatorima" nije smetalo. Prošetali su se kroz grupu D sa devet pobeda i samo jednim remijem uz gol-razliku od 41:3!

Ekipu predvode Vitinja i Tavares iz Marselja, Pedro Neto iz Vulverhemptona, Andre Almeida iz Valensije, ali najveću zvezdu tima Fabija Vijeiru iz Arsenala nažalost neće gledati ljubitelji fudbala jer je zbog povrede pre par dana otpao sa spiska.

Portugal je početkom godine pobedio drugog domaćina Evra, Rumuniju, sa 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet