"MILIONERI" SVE BLIŽE TITULI: Instituto nema šanse na "Monumentalu"

O. M.

22. 06. 2023. u 10:24

RIVER PLEJT dočekuje Instituto u 21. kolu Argentinske profesionalne lige. Utakmica je na programu u petak s početkom 45 minuta posle ponoći na stadionu Monumental.

МИЛИОНЕРИ СВЕ БЛИЖЕ ТИТУЛИ: Институто нема шансе на Монументалу

Foto: Profimedia

River je u prethodnom kolu na svom terenu savladao Defensu i hustisiju minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na meču postigao je Nikolas de la Kruz u 58. minutu, dok je asistent bio Pablo Solari.

Trenutno "milioneri" zauzimaju prvo mesto na tabeli sa 47 bodova, čak sedam više od drugoplasiranog Taljeres Kordobe. U proteklih šest utakmica u svim takmičenjima upisali su četiri pobede i dva remija, a poslednji poraz doživeli su upravo od Taljeresa pre nešto više od mesec dana kada je bilo 2:1.

Bruno Zukulini i David Martinez neće biti spremni za ovaj meč, kao ni Enco Dijaz i Enco Perez, dok je Nikolas de la Kruz pod znakom pitanja.

U prošlom kolu Instituto je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 sa Rasing klubom. Trenutno zauzima 21. mesto na tabeli sa 22 boda, pet više od poslednjeplasiranog Arsenal Sarandija. U poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima zabeležili su dve pobede, tri remija i pet poraza.

Za razliku od Martina Demikelisa, njegov kolega sa klupe Instituta nema problema sa povređenim igračima. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Njbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)