BORBA ZA TITULU SE ZAHUKTAVA: ''Alijanc park'' će biti pun do poslednjeg mesta

V.M.

25. 06. 2023. u 11:30

U velikom derbiju 12. kola brazilske Serije A sastaće se Palmeiras i Botafogo.

БОРБА ЗА ТИТУЛУ СЕ ЗАХУКТАВА: Алијанц парк ће бити пун до последњег места

Foto: Profimedia

Ovo će biti obračun dve prvoplasirane ekipe na tabeli, trenutno je na čelu Botafogo koji ima pet bodova više od domaćina i pobeda ''zelenih'' bi zakuvala borbu za titulu.

Palmeiras igra dosta dobro ove sezone, ali porazom od Bahije pre par dana (1:0) dopustio je današnjem rivalu da mu se odmakne i tako je izgubio šansu da preuzme prvo mesto trijumfom na večerašnjem susretu.

Osnova dobrih partija domaćina su nastupi na ''Alijanc parku''. Na pet odigranih utakmica kod kuće, Palmeiras je upisao četiri pobede uz remi.

Sa druge strane, Botafogo igra odlično u uvodnom delu prvenstvu i zasluženo je prvi na tabeli. Zanimljivo je da još nije odigrao remi i u dosadašnjem toku prvenstva upisao je devet pobeda uz dva poraza.

Nakon što su početkom meseca izgubili protiv Atletiko Paranensea (1:0), ''crno-beli'' su ostvarili dve bitne pobede i ako bi danas ostali neporaženi na vrućem gostovanju istakli bi ozbiljnu kandidaturu za titulu koju su poslednji put osvojili 1995. godine.

Palmeiras je prošle godine dva puta savladao Botafogo i nada se da može to da ponovi večeras.

Domaćin je najbolji napad lige sa 22 postignuta pogotka, dok je gost najbolja odbrana sa samo sedam primljenih golova i biće zanimljivo videti ko će izaći kao pobednik na ''Alijanc parku''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini