''ŠOŠONI'' SE VRAĆAJU NA EVROPSKU SCENU: Četa špnaskog stručnjaka je u odličnoj formi

V.M.

13. 07. 2023. u 13:14 >> 13:15

U okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, od 17:30 Žilina će dočekati Levadiju.

ШОШОНИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ЕВРОПСКУ СЦЕНУ: Чета шпнаског стручњака је у одличној форми

Profimedia

Domaći tim je svoje mesto u kvalifikacijama obezbedio pobedom u plej-ofu za kvalifikacije za Ligu konferencija u kojem je bio bolji od Ružomberoka sa 3:1. 

To je popularnim ''šošonima'' bio poslednji meč u zvaničnim takmičenjima, ali ekipa je rano krenula na prirpeme ove sezone i već je odigrala četiri prijateljska susreta. Trijumfovali su nad Bistricom (4:1), a nakon toga su odigrali tri vezana remija (Žlin, Univerzitea Kluž, Volfsberger).

Žilina se vraća na evropsku scenu posle godinu dana pauze, poslednji put je bila na njoj u sezoni 2021/2022 i tada je u kvalifikacijama za Ligu konferencija savladana od strane  češkog Jabloneca.

Sa druge strane, estonski predstavnik je uveliko već u takmičarskom pogonu i nalazi se u veoma dobroj formi. Na poslednjih šest ligaških utakmica Levadija je ostvarila pet pobeda uz remi i zbog te serije odličnih rezultata popela se na prvo mesto tabele Meistrilige.

Ipak, ujednačena je po broju bodova sa drugoplasiranom Florom i sigurno je da će voditi veliki bitku u nastavku prvenstva za naslov prvaka Estonije.

Četa Kura Toresa je proteklog vikenda savladala Nome Kalju sa 3:0, a pažnju na sebe skrenuo je veznjak Ernes Agiri koji je postigao sva tri gola i to u prvom poluvremenu.

Levadijina prošlogodišnja evropska avantura je bila kratkog daha, ekipa iz Talina je dogurala do drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i tada je bolji od nje bio malteški Hibernijans.

Danas verujemo da ćemo gledati jedan ujednačen i zaniljiv meč u kojem očekujemo da bude pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana