OBRAČUN DVA NAJVEĆA RUSKA KLUBA: Borba za trofej na otvaranju sezone

V.M.

15. 07. 2023. u 09:20

U finalu ruskog Superkupa gledaćemo obračun Zenita i CSKA Moskve.

ОБРАЧУН ДВА НАЈВЕЋА РУСКА КЛУБА: Борба за трофеј на отварању сезоне

FOTO: Profimedia

Zenit je prošle sezone zauzeo prvo mesto, dok je CSKA osvojio kup i tako su dva najveća kluba u Rusiji zakazali novi veliki derbi na otvaranju sezone.

Ekipa iz Sankt Petersburga je na pripremama pružala promenljive partije. Odigrala je prijateljski turnir u kojem su još nastupali Fenerbahče, Crvena zvezda i Nefči. Porazila je azerbejdžansku ekipu, remizirala je sa viceprvakom Turske, dok je izgubila od našeg prvaka rezultatom 1:2.

Posle toga, Zenit je u generalnoj probi rutinski savladao gradskog rivala Sankt Petersburg sa 4:0 i nada se da može da ponovi tu pariju danas od 16 časova.

Što se tiče ''armejaca'' oni su odigrali samo tri meča na pripremama. Prvo su savladali Neftekhimik rezultatom 4:0, a jedan od strelaca je bio bivši kapiten Partizana, Saša Zdjelar. Nakon toga CSKA je dva dana uzastopno igrao sa Dinamom iz Moskve utakmice u formatu 3X30 minuta i nije se proslavio jer je doživeo dva ubedljiva poraza (0:5, 3:6).

Pored Saše Zdjelara u redovima ekipe iz Moskve nalazi se još jedan zlatni orlić sa Novog Zelanda, Milan Gajić, koji je redovan na desnom boku čete Vladimira Fedotova.

Na dva prošlosezonska duela viđena je pobeda na obe strane, Zenit je slavio sa 2:1, pa je CSKA uzvratio rezultatom 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)