ČETA PARTIZANOVE LEGENDE BI DA REŠI DVOMEČ NA SVOM TERENU: Gost iz komšiluka izgleda dobro na otvaranju sezone

V.M.

27. 07. 2023. u 09:00

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, CSKA Sofija će od 19 časova dočekati rumunski Šepši.

ЧЕТА ПАРТИЗАНОВЕ ЛЕГЕНДЕ БИ ДА РЕШИ ДВОМЕЧ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Гост из комшилука изгледа добро на отварању сезоне

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle godine bio veoma blizu toga da prekine dominaciju Ludogoreca u Bugarskoj. Bio je prvi na tabeli većim delom prvenstva, ali je u pretposlednjem kolu remijem sa CSKA Sofijom 1948 stvorio šansu ''ludoj šumi'' da ga pretekne, što je ona iskoristila i odbranila tron.

Četa Saše Ilića je novu sezonu solidno započela, na pripremama je pobedila na tri od četiri utakmica i donekle je te dobre igre prenela i na start bugarskog prvenstva.

U prvom kolu je odigrala 0:0 sa Hebrom, dok je u drugom slavila nad novajlijom Krumovgradom pogotkom Hajnca (1:0).

CSKA je prošle godine dogurao do plej-ofa za Ligu konferencija u kojem je slavio protiv Bazela u prvom kolu, ali nije uspeo da sačuva tu prednost u revanšu i izbačen je ukupnim rezultatom 1:2.

Sa druge strane, Šepši je novu sezonu započeo osvajanjem trofeja. Početkom jula savladao je Farul u rumunskom Superkupu, a heroj pobede bio je jedini strelac na utakmici Jon George.

Pored toga u uvodna dva kola prvenstva sakupio je četiri boda, odigrao je remi u prestonici sa Rapidom, a zatim je na svom terenu slavio protiv Univerzitatea Krajove 1948.

Današnji rivali igraju veoma tvrdo ove sezone, ni na jednoj od njihovih zvaničnih utakmica nije viđeno više od jednog gola i verujemo da će i večeras mreže ''mirovati''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!