TADIĆ I DŽEKO IMAJU LAKŠI TRENING: Fener je plasman u narednu rundu obezbedio pre šest dana

V.M.

01. 08. 2023. u 09:52

U revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Zimbru će dočekati Fenerbahče (19.30).

ТАДИЋ И ЏЕКО ИМАЈУ ЛАКШИ ТРЕНИНГ: Фенер је пласман у наредну рунду обезбедио пре шест дана

FOTO: Profimedia

Turski predstavnik je prošle nedelje pokazao svu svoju silinu na domaćem terenu. Fener je dominantno savladao Zimbru sa 5:0, a najviše se istakao Edin Džeko koji je upisao pogodak i asistenciju.

Debi za klub imao je i kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić koji se asistencijom Kadioglou za prvi gol na utakmici predstavio fanovima ''žuto-plavih''.

Gost je na pripremama odigrao samo prijateljski turnir sa Zenitom, Nefčijem i Zvezdom na kojem se nije baš proslavio, tako da mu ovaj revanš dolazi kao dobra prilika da razigra ekipu pred početak prvenstva koje za 12 dana otvara utakmicom sa Gazijantepom.

Sa druge strane, Zimbru je kvalifikacije za Ligu konferencija započeo od prvog kola. U njemu je bio bolji od La Fiorite ukupnim rezultatom 2:1, ali njegovoj evropskoj avanturi je došao kraj.

Verujemo da ćemo večeras u Moldaviji gledati nešto poput prijateljske utakmice i očekujemo da bude golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić