KO JE JAČI SVETAC? San Lorenco dočekuje Sao Paulo u osmini finala Sudamerikane

O. M.

03. 08. 2023. u 12:30

U prvom meču osmine finala Kopa Sudamerikane San Lorenco dočekuje Sao Paulo. Utakmica je na programu u ponoć između petka i subote po našem vremenu, na stadionu Pedro Bidegen u Bueons Ajresu.

КО ЈЕ ЈАЧИ СВЕТАЦ? Сан Лоренцо дочекује Сао Пауло у осмини финала Судамерикане

Foto: Profimedia

Pobednik ovog meča igraće protiv boljeg iz duela Nublense – LDU Kito.

San Lorenco je u šesnaestini finala Kopa Argentine savladao Platense posle izvođenja jedanaesteraca 4:3, dok je u regularnom delu bilo 0:0. 

U najjačem argentinskom takmičenju završili su na trećem mestu i obezbedili plasman u grupnu fazu Kopa Libertadores. U poslednjih šest takmičarskih mečeva zabeležili su četiri pobede i dva poraza.

Adam Bareiro je najbolji igrač San Lorenca u Kopa Sudamerikani, postigao je pet golova u sedam utakmica. Dijego Perea je isključen na prvenstvenoj utakmici za vikend, ali će ta suspenzija važiti samo za domaće utakmice.

U poslednjem meču fudbaleri Sao Paula su na svom terenu odigrali bez golova protiv Baije. 

Trenutno su na osmoj poziciji na tabeli sa 26 bodova, što je četiri manje od četvrtoplasiranog Gremija. U poslednjih šest susreta u svim takmičenjima ostvarili su dve pobede, dva remija i dva poraza.

Što se tiče Sao Paula, Erison se povredio posle samo 24 minuta protiv Baije, što znači da će Huan verovatno početi ovaj meč.

Iako je bivša zvezda Milana Alešandre Pato u poslednje vreme ubeležio neke minute na terenu, teško je verovati da će dobiti priliku i u ovom meču.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: IXvX (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)