VOŽDOVAC GOST NA SVOM STADIONU: Mogu li ''traktoristi'' do istorisjkih bodova?

V.M.

06. 08. 2023. u 11:40

VEČERAS od 21:05 IMT će ''ugostiti'' Voždovac.

ВОЖДОВАЦ ГОСТ НА СВОМ СТАДИОНУ: Могу ли трактористи до историсјких бодова?

FOTO: M. Vukadinović

Zaista zanimljivu situaciju videćemo na večerašnjem susretu. Naime, IMT-ov stadion kod Hale sportova ne zadovoljava uslove igranja u Superligi pa će ove sezone domaće utakmice igrati na ''Krovu'' na kojem je domaćin u stvari današnji gost, Voždovac.

Popularni ''traktoristi'' su u prvom kolu igrali sa Spartakom u Subotici. Prednost im je doneo mlađani Miloš Luković, ali u nastavku igre četa Aleksandra Keržakova je preokrenula i slavila sa 2:1.

IMT ove sezone debituje u Superligi Srbije i danas će biti oran da dođe do prvih istorijiskih bodova.

Sa druge strane, Voždovac standardno ima veliki broj mladih igrača i trebaće mu malo vremena da se uigra. Popularne ''zmajeve'' napustili su nosioci igre Pantović (TSC), Ivezić (Kil) i golman Kunić (Hadžer). Ipak, uprava je marljivo radila i njihov izostanak pokušaće da nadomeste novopridošlice Ilija Babić (Crvena zvezda), Aleksandar Lukić (Crvena zvezda), Vladan Đekić (Viterbeze), Lazar Kojić (Rad), Vuk Bogdanović (Vojvodina).

 U prvom kolu ''gost'' je dočekao Javor sa kojim je podelio bodove u utakmici bez golova. 

Današnji rivali nikada do sada nisu igrali međusobno, a mi verujemo da ćemo večeras gledati ujednačenu utakmicu na kojoj neće biti pobednika.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X (kvota 3,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)