BRIŽ BI DA UPIŠE PRVU LIGAŠKU POBEDU: Domaćin mu je pravio probleme prošle sezone

Novosti online

06. 08. 2023. u 12:35

BELGIJSKI velikan gostuje Vesterlou na ''Het Kajpjeu'' (18:30).

БРИЖ БИ ДА УПИШЕ ПРВУ ЛИГАШКУ ПОБЕДУ: Домаћин му је правио проблеме прошле сезоне

Foto Profimedia

Briž je svoju ligašku kampanju započeo podelom bodova sa Mehelenom prošlog vikenda (1:1). Rob Šufs je postigao prvi gol na meču u 38. minutu, ali je Igor Tijago izjednačio za Briž u 65. minutu sa bele tačke. Ipak, potpunog preokreta nije bilo a glavni krivac za to je De Kajper koji je isključen 15 minuta pre kraja.

Nakon toga, gost je preko nedelje poražen od Arhusa u kvalifikacijama za Ligu konferecnija sa 0:1, ali u prvom meču je slavio rezultatom 3:0 tako da je osigurao prolaz u narednu fazu.

Vesterlo je, u međuvremenu, takođe remizirao svoju prvu utakmicu nadoknadiviši zaostat od dva gola protiv Eupena. ''Pande'' su povele sa 2:0 u 55 minutu, ali današnji domaćin se nije predavao i pogocima De Kempahenena i Nikolasa Madsena došao je do vrednog boda.

Što se tiče međusobnih duela, Vesterlo je prošle sezone pravio probleme Brižu. Savladao ga je na njegovom terenu (0:2), a na ''Het Kajpjeu'' je bilo 0:0.

Verujemo da je došlo vreme da belgijski velikan konačno slavi protiv današnjeg rivala.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)