DOMAĆI TEREN NE IGRA ULOGU KOD OVIH RIVALA: Originalna "žuta podmornica" želi da prekine tu tradiciju protiv Baskijaca

O. M.

14. 08. 2023. u 10:19

KADIZ dočekuje ekipu alavesa u pretposlednjoj utakmici prvog kola španske La lige. Susret je zakazan na stadionu "Nueva Mirandilja" s početkom u 19 časova i 30 minuta.

ДОМАЋИ ТЕРЕН НЕ ИГРА УЛОГУ КОД ОВИХ РИВАЛА: Оригинална жута подморница жели да прекине ту традицију против Баскијаца

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je prošlu sezonu završio kao četrnaestoplasirani u najjačem španskom takmičenju, dok su gosti izborili takmičenje u La ligi nakon što su izborili plej-of u segundi.

Kadiz je u poslednjoj prijateljskoj utakmici pobedio Leče posle uspešnog izvođenja penala, dok je u regularnom delu meča bilo nerešeno 1:1. Pre meča sa italijanskim timom odigrali su još šest pripremnih mečeva i ostvarili pet pobeda i jedan poraz. Prošlu sezonu u najjačem španskom takmičenju završili su sa 42 osvojena boda, samo dva više od Valjadolida koji je ispao.

Kadiz će u ponedeljak biti uskraćen za pomoć tri igrača zbog povrede, to su Brajan Okampo, Luis Ernandes i Serhio Gvardiola.

Fudbaleri Alavesa u pripremnom periodu su odigrali pet utakmica a ostvarili su tri pobede i dva poraza. U generalnoj probi pred početak sezone, izgubili su od Burgosa sa 2:1.

Alaves je prošle sezone završio kao četvrti u Segundi ali se plasirao u elitni razred preko baraža u kome je nadigrao Eibar i Levante.

Kadiz i alaves su se u la ligi poslednji put sastali pre dve sezone kada su u oba meča slavili gosti. U Kadizu je bilo 2:0 za Alaves, a na "Mendizoroci" 1:0 za Kadiz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)