AKO PROĐE SABAH, PARTIZAN ĆE IGRATI SA POBEDNIKOM OVOG DVOMEČA: U Rumuniji je viđen remi bez golova

V.M.

17. 08. 2023. u 12:00

U revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Nordsjeland će dočekati FSKB (19.00).

АКО ПРОЂЕ САБАХ, ПАРТИЗАН ЋЕ ИГРАТИ СА ПОБЕДНИКОМ ОВОГ ДВОМЕЧА: У Румунији је виђен реми без голова

Foto Profimedia

Pre sedam dana je viđena dosta ujednačena utakmica, o čemu svedoči podatak da su oba tima uputila po osam udaraca na gol protivnika, kao i to da je Nordjseland imao nešto bolji posed lopte (55%), ali to nije uspeo da pretvori u pogodak, tako da će se sudbina dvomeča rešavati večeras u Danskoj.

Domaćin je na veoma dobar način otvorio sezonu. Dansko prvenstvo je otvorio sa četiri pobede i trenutno deli prvo mesto na tabeli sa Kopenhagenom. Napadački je veoma raspoložen i na ta četiri susreta je postigao 15 pogodaka, a posebno se raspucao za vikend kada je postigao pet pogodaka protiv Randersa.

Nordsjeland nije u Evropi nastupao tri godine i oran je da se nađe u grupnoj fazi nekog takmičenja po prvi put nakon 11 godina kada je igrao u Ligi šampiona.

Što se tiče FKSB-a on je takođe fantastično započeo domaće prvenstvo. Ostvario je četiri trijumfa na isto toliko utakmica i nalazi se na prvom mestu sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu Univerzitateu koja je odigrala meč više.

Što se tiče Evrope, ekipa iz prestonice i tu pruža veoma dobre partije, što je pokazala u prošlom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija gde je bila bolja od CSKA 1948 Sofija (4:2).

Pobednik ovog dvomeča u narednom kolu će igrati sa boljim iz dule Sabaha i Partizana u kojem ''crno-beli'' večeras jure dva gola zaostatka pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)