PROBUDILI SE RONALDO I MANE: Al Nasr nije dobro počeo sezonu, Al Šabab još slabije

O. M.

29. 08. 2023. u 10:14

AL NASR dočekuje Al Šabab u četvrtom kolu Pro lige Saudijske Arabije i traže pobedu pred svojim navijačima. Utakmica se igra na Al avad parku u Rijadu od 20 časova.

ПРОБУДИЛИ СЕ РОНАЛДО И МАНЕ: Ал Наср није добро почео сезону, Ал Шабаб још слабије

Foto: Profimedia

Ekipa Kristijana Ronalda je takmičenje počela sa dva teška poraza. Prvo su gostovali Al Etifaku i prokockali vođstvo od 1:0 iz četvrtog minuta. Do 53. minuta je četa Stivena Džerarda preokrenula na 2:1, a napori gostiju da stignu bar do gola ostali su uzaludni. 

Usledio je meč protiv Al Tavuna i još jedan šok pošto su gosti pobedili sa 2:0. Al Nasr je prošle nedelje pobedio Al Fateh sa 5:0. Napad je konačno proradio, uz Ronaldov het-trik i dva gola Manea. 

Al-Šabab je u još goroj situaciji pošto je do sada osvojio samo dva boda. U prvom kolu odigrali su 1:1 protiv Al Akhduda. Al Šabab je bio dominantan tokom celog meča, imao duplo više šansi pred golom protivnika, ali su uspeli samo da izjednače rezultat u drugom poluvremenu.

Njihov sledeći protivnik bila je Al Vehda. Taj meč su izgubili ubedljivim rezultatom 3:1. U prošlom kolu dočekali su Damac na svom stadionu i još jednom jurili prednost gostiju. Damac je u 71. minutu pogodio mrežu, a izjednačio je Fahad el Muvalad u 89. minutu.

U prošloj sezoni ove ekipe su se sastale tri puta. Dva susreta završena su bez golova, a u trećem je Al Nasr pobedio sa 3:2 iako je Šabab vodio sa 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)