DERBI ZAČELJA U ENGLESKOJ: Prošle godine borili se za promociju, a sada....

O. M.

06. 09. 2023. u 12:20

DERBI južne obale Engleske na programu je ove srede od 20 časova i 45 minuta u Havantu gde domaći tim dočekuje Istborn boro. Ujedno to je poslednja utakmica osmog kola i derbi začelja Nacionalne lige jug.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У ЕНГЛЕСКОЈ: Прошле године борили се за промоцију, а сада....

FOTO: Profimedia

"Jastrebovi" iz Havanta poslednji su na tabeli sa četiri boda, dok je Boro 19. sa sedam bodova. 

Gosti su u prošlom kolu prekinuli niz od pet utakmica bez pobede, trijumfom nad Veston supermareom od 2:1. Havant je pre dve nedelje prekinuo niz od šest utakmica bez pobede, ali se proteklog vikenda porazom od 2:0 na gostovanju Batu vratio na gubitnički kolosek.

Izgleda da je kod ove ekipe došlo do svojevrsnog "zamora materijala" posle nekoliko sezona u kojima su se neuspešno borili za plasman u viši razred takmičenja, sada početak sezone najavljuje borbu za opstanak. 

Sa 16 primljenih golova Havant ima drugu najgoru odbranu u ligi, a ni na jednoj utakmici nisu uspeli da sačuvaju mrežu. 

Slično današnjem protivniku i Istborn je prethodnih par godina bio u borbi za promociju, ali bar ove sezone nije tako loše započeo sezonu kao Havant. Ipak, navijači Boroa nemaju mnogo razloga za optimizam pred ovu utakmicu jer njihovi ljubimci sa gostovanja dolaze uglavnom praznih šaka, samo jedan bod su skupili na strani.

Da će biti golova obećava istorija međusobnih susreta. Na jedanaest od poslednjih dvanaest okršaja ovih rivala došlo je 3+.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)