VERDER "VUČE" LOŠU FORMU S KRAJA PROŠLE SEZONE: Novajlija u ligi počeo da pokazuje zube

O. M.

17. 09. 2023. u 10:56

Hajdenhajm dočekuje Verder iz Bremena u prvom meču nedeljnog programa četvrtog kola nemačke Bundeslige. Utakmica se igra od 15 časova i 30 minuta na Vojt areni u Hajdenhajmu.

ВЕРДЕР ВУЧЕ ЛОШУ ФОРМУ С КРАЈА ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Новајлија у лиги почео да показује зубе

Foto: Profimedia

Hajdenhajm je velikim preokretom u finišu meča poslednjeg kola prethodne sezone i pobedom od 3:2 obezbedio plasman u Bundesligu. Regensburg je vodio do trećeg minuta nadoknade a taj rezultat vodio je Hamburger u Bundesigu a Hajdenhajm u baraž sa Štutgartom.

Debitantsku sezonu u bundesligi nisu započeli na najbolji mogući način. U prvoj utakmici sezone poraženi su od Volfsburga rezultatom 2:0, dok je u drugoj utakmici, odigranoj kod kuće protiv Hofenhajma, Hajdenhajm pokazao mnogo bolju igru, ali je izgubio na isti način na koji je pre nekoliko meseci ušao u elitni razred nemačkog fudbala - Hofenhajm je posle preokreta stigao do 3:2.

To je ipak bila najava boljih rezultata a već u narednom kolu Hajdenhajm je stigao do boda protiv velike Borusije Dortmund i to stigavši vođstvo milionera od 2:0.

Malo je nedostajalo da Verder ove godine gledamo u Cvajti jer je ekipa iz Bremena osvojila samo devet bodova u poslednjih 15 kola i samo jedan u poslednjih pet ali su ih u ligi održali loši rzultati konkurencija i solidna zaliha iz prvog dela sezone.

Zeleno-beli su i početkom ove sezone nastavili sa lošom formom. U prvom kolu su ubedljivo poraženi od minhenskog Bajerna sa 4:0, a u narednom meču izgubili su na gostovanju od Frajburga sa 1:0. ispali su i na startu Kupa i to od niželigaša Fortune iz Kelna. Iako su sa igračem manje vodili sa 1:0 i 2:1, izgubili su sa 3:2.

Najavu boljih dana možda donosi pobeda protiv Majnca, iako je ova ekipa osvojila samo bod dosad pa i nije neki reper.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)