MOŽE LI LUTON DO PRVIH BODOVA U PREMIJER LIGI? ''Vukovi'' se takođe muče na startu prvenstva

V.M.

23. 09. 2023. u 10:46

U ovkiru šestog kola engleske elite, Vulverhempton će gostovati na prepunim tribinama sveže renoviranog ''Kenilvurt rouda'' (16:00).

МОЖЕ ЛИ ЛУТОН ДО ПРВИХ БОДОВА У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ? Вукови се такође муче на старту првенства

Foto Profimedia

Luton je ove sezone ušao u Premijer ligu preko plej-ofa i ne provodi se lepo u najjačem rangu engleskog fudbala. Na prve četiri utakmice je doživeo isto toliko poraza i zacementiran je za dno tabele sa gol-razlikom 2:10.

Do skoro mu se renovirao stadion na kom je domaćin, tako da je tri od te četiri utakmice igrao u gostima (Fulam, Čelsi, Brajton), dok je na otvaranju sveže renovinaranog ''Kenilvurt rouda'' dočekao Vest Hem (1:2).

''Šeširdžije'' su dosta malo novca uložile preko leta i pravo će čudo biti ako opstanu u Premijer ligi, ali ako žele to da učine moraju da osvajaju bodove na utakmicama kao što je današnja.

Sa druge strane, Vulverhempton je osvojio samo tri boda do sada, ali igre na terenu su dosta bolje nego što rezultati to prikazuju. Gosti su dosta puta ove sezone bili egal, ako ne i bolji od svog rivala ali realziacija im je slaba strana i to moraju popraviti u nastavku takmičenja.

Proteklog vikenda dočekali su Liveprul i poveli sa 1:0, ipak koncentracija im je pala u drugom polvuremenu i na kraju su poraženi rezultatom 1:3.

Jedinu pobedu ove sezone, Vulvsi su upisali protiv Evertona na ''Gudison parku'' i ona ih drži izvan zone ispadanja (16. na tabeli).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: X (kvota 3,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)