NEROAZURI ČUVAJU VRH: Sasuolova odbrana mora na remont

O. M.

27. 09. 2023. u 13:05

LIDER Serije A Inter dočekuje Sasuolo u utakmici šestog kola italijanskog fudbalskog šampionata. Utakmica se igra na stadionu "Đuzepe Meaca" od 20 časova i 45 minuta.

НЕРОАЗУРИ ЧУВАЈУ ВРХ: Сасуолова одбрана мора на ремонт

Tanjug/AP

Inter je posle pet odigranih kola prvoplasiran sa maksimalnim učinkom i prvom pratiocu Milanu beži tri boda. Ako se tome doda ukupna gol-razlika od 14:1 koju "neroazuri" imaju pred ovo kolo, slika o njihovoj dominaciji na "čizmi" ove sezone je jasnija. 

Situacija je nešto drugačija u Ligi šampiona, gde se Inter dosta pomučio da izvuče bod u prvom kolu protiv Real Sosijedada. Bod je izvukao Lautaro Martinez golom u 87. minutu. Argentinac je najbolji strelac Serije A sa pet golova u isto toliko kola i biće najveća pretnja i odbrani Sasuola koja je inače, sa 11 primljenih golova, druga najgora u Seriji A, iza Empolija koji je primio dva više. 

Inter je u prethodnom kolu pobedio upravo Empoli. Iako je rezultat na kraju bio samo 1:0, gosti su bili mnogo bolji i lako stigli do bodova protiv ekipe koja još nije uspela da postigne ni gol.

Sasuolo ima toliko lošu odbranu da ne može da se nada bodovima ako napadači ne postignu bar tri gola. U prošlom kolu savladali su Juventus sa 4:2, a istim rezultatom su kolo pre toga poraženi od Frosinonea. Osim trijumfa nad starom damom jedine bodove osvojili su pobedom od 3:1 nad Veronom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG:  1&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu