''PLAVCI'' PREKINULI POST: ''Vrećice'' u sjajnom ritmu dolaze na ''Sent Endruz''

V.M.

06. 10. 2023. u 11:52

VEČERAS ćemo od 21.00 gledati obračun između Birmingema i Vest bromviča.

ПЛАВЦИ ПРЕКИНУЛИ ПОСТ: Врећице у сјајном ритму долазе на Сент Ендруз

Foto Profimedia

Domaćin je nakon dobrog starta sezone i osvojenih deset bodova u uvodna četiri kola zapao u krizu. Na narednih šest utakmica je doživeo čak četiri poraza i sakupio samo dva poena, ali taj negativni niz prekinuo je pre par dana.

Birmingem je ugostio Hadersfild koji je skoro smenio Nila Vornoka i ''plavci'' su rutinski slavili sa 4:1, a do pobede ih je vodio Dembele sa dva pogotka.

Tim trijumfom izabranici Džona Justasa su se popeli na 12. mesto, a Tom Brejdi i družina koja je letos preuzela klub se nada da će sada uslediti pozitivna serija i priključivanje u borbu za neko od mesta koja vode u plej-of za Premijer ligu.

Sa druge strane, VBA igra veoma dobro u poslednje vreme. Ne zna za poraz na minulih pet ligaških utakmica, a na poslednje dve je ostvario pobede nad Šefild venzdejom (1:0) i Prestonom (4:0), tako da u sjajnoj atomsferi dolazi na ''Sent Endruz''.

Karlos Korberan je radio odličan posao sa ''vrećicama'' kada ih je preuzeo prošle sezone, ipak nije uspeo da ih uvede u plej-of, ali ove je na dobrom putu da to učini jer se njegova četa trenutno nalazi na petom mestu.

Gosti su napadački jedna od najraspoloženijih ekipa u ligi jer su postigli 17 pogodaka do sada.

Što se tiče međusobnih duela, tu je u prednosti Birmingem koji je današnjeg rivala pobeđivao na poslednja tri duela (1:0, 3:2, 2:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,22)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)