ŠAMPION SE PROBUDIO: Fejenord posle dva remija na startu Eredivizije vezao pet pobeda

O. M.

08. 10. 2023. u 11:06

U prvom meču nedeljnog programa holandske Eredivizije, Zvole će dočekati aktuelnog šampiona, ekipu Fejenorda. Utakmica se igra u Zvoleu u terminu od 12 časova i 15 minuta.

ШАМПИОН СЕ ПРОБУДИО: Фејенорд после два ремија на старту Ередивизије везао пет победа

FOTO: Profimedia

Zvole je prošle godine osvojio drugo mesto u Erste diviziji sa 85 bodova i impresivnom gol-razlikom od 99:43 koja je ipak bila lošija od Heraklesove (1o3:42) koji je završio prvi sa istim brojem bodova.

Plavi se nisu loše snašli u povratničkoj sezoni pošto su posle sedam kola 11. na rtabeli sa sedam bodova. Doduše, upali su u krizu posle prethodne reprezentativne pauze i na tri utakmcie osvojili su samo bod.  Vezali su dva poraza, od AZ Alkmara 0:3 i u prošlom kolu od Heraklsesa 1:2.

Fejenord je prošle sezone osvojio titulu u Holandiji, prekinuvši niz od pet godina bez šampionskog trofeja. Ovaj uspeh je praćen dobrim rezultatima u Ligi Evrope, gde je holandski predstavnik stigao do četvrtfinala.

Glavni cilj u novoj sezoni je odbrana šampionske titule. Posle sedam odigranih kola imaju pet pobeda i dva remija (u prva dva kola), a veliki su favoriti protiv Zvolea u nedelju. Fejenord je sa 26 postignutih golova ubedljivo najefikasniji tim na šampionatu do sada.

Fejenord je u sredu posle velike borbe zabeležio prvi poraz u grupnoj fazi Lige šampiona, izgubivši sa 3:2, iako je u dva navrata imao prednost protiv Atletika. bio je to tek drugi poraz u sezoni posle onog sa starta za Trofej Johana Krojfa" (holandski superkup) protiv PSV Ajndhovena.

Fejenord je slavio u osam poslednjih međusobnih duela protiv Zvolea.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave