VELIKAN NE VIDI IZLAZ IZ KRIZE: Lionu ni pobeda ne znači beg iz zone ispadanja

V.M.

08. 10. 2023. u 12:10

U okviru osmog kola francuske Lige 1, Olimpik Lion će dočekati rivala iz donjeg doma, Lorijen (15:00).

ВЕЛИКАН НЕ ВИДИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ: Лиону ни победа не значи бег из зоне испадања

Foto: Profimedia

Košmarnu sezonu ima francuski velikan koji je u uvodnih sedam kola osvojio samo dva boda i zacemenitiran je za dno tabele.

Lion je kampanju započeo sa Loran Blanom na klupi koji je ubrzo smenjen nakon loših rezultata, ali možda nije problem u treneru jer ni Fabiju Grosu ne ide ništa bolje.

Olimpik je preko leta odradio dosta loš prelazni rok, predviđao se pad u rezultatima, ali poslednje mesto niko nije očekivao.

Dovoljno o katatastrofalnim nastupima domaćina govori podatak da su postigli samo tri gola ove sezone, a trenutno se nalaze u crnoj seriji od 284 minuta bez pogotka.

Sa druge strane, Lorijen se takođe muči, ima četiri boda više od današnjeg rivala i nalazi se na mestu koje vodi u plej-aut (16. pozicija).

Gost je ostvario jednu pobedu kada je bio ubedljiv protiv Lila (4:1), ali u poslednja četiri susreta osvojio je samo jedan i nalazi se u dosta lošoj seriji rezultata.

Prošle sezone ove timovi su odigrali dva meča na kojima su viđeni remi i trijumf Lorijena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024