ROMA BI DA NASTAVI POBEDNIČKI NIZ: Neće joj biti lako protiv statistički najboljeg golmana u ligama petice

V.M.

22. 10. 2023. u 09:05

PRVA utakmica nedeljnog programa Serija A biće obračun između Rome i Monca. Meč se igra na ''Olimpiku'' sa početkom u 12:30.

РОМА БИ ДА НАСТАВИ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ: Неће јој бити лако против статистички најбољег голмана у лигама петице

FOTO: EPA

Nakon katastrofalnog starta prvenstva, vučica je podigla formu i pred reprezentativnu pauzu je vezala tri pobede u svim takmičenjima. Kulminacija dobrih igara došla je na Siciliji gde je Roma rutinski rešila meč protiv Kaljarija u svoju korist rezultatom 4:1.

Velika zasluga dobrim nastupima ide najzvučnijem pojjačanju Romelu Lukakuu koji je postigao sedam golova na osam utakmica u dresu novog kluba, a danas će imati najteži zadatak do sada jer će na golu gosta biti Di Gregorio koji nije primio gol 348 minuta, a po procentima odbranjenih udaraca je najbolji golman u ligama petice!

Loša vest za domaćina su mogući izostanci Pelegrinija i Dibale što bi bio veliki udarac za Morinja, ali Portugalca raduje povratak komandanta odbrane Krisa Smolinga na teren.

Sa druge strane, Monca igra veoma dobro i ove sezone čime dokazuje da prošlogodišnji nastupi nisu bili slučajnost. Najveće zasluge idu mladom stručnjaku Rafaele Paladinu koji radi fantastičan posao od kada je preuzeo tim i dobija velike zasluge širom italijanskih medija.

Bjankorosi su neporaženi na poslednjih pet ligaških utakmica, a reprezentativnu pauzu su dočekali vezanim trijumfima nad Sasuolom (3:0) i Salernitanom (1:0).

Prošle sezone na ''Olimpiku'' je bilo 3:0 za Romu, a mi verujemo da ćemo danas gledati nešto tvrđu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)