VREME JE ZA PRVI TRIJUMF: Lion bi morao da savladala jedini lošiji tim od njega u Ligi 1

V.M.

22. 10. 2023. u 09:40

U poslednjoj utakmici nedljnog programa Lige 1 gledaćemo obračun dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli kada Lion ugosti Klermon (20:45).

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРВИ ТРИЈУМФ: Лион би морао да савладала једини лошији тим од њега у Лиги 1

Foto: Profimedia

Domaćin je preko leta odradio dosta slab prelazni rok, ali ni najgorih pesimisti nisu predviđali da Lion neće imati pobedu nakon osam odigranih kola. Doživeli su čak pet poraza, a tri poena su sakupi remijima sa Nicom, Avrom i Lorijenom.

Taj poslednji je lako mogao biti pobeda jer je Olimpik vodio sa 3:1, ali Lorijen se vratio u drugom poluvremenu i zasluženo osvojio bod.

Francuski velikan je skoro napravio rokadu na klupi kada je Lorana Blanka nasledio Fabio Groso koji će večeras biti oran da pred domaćim pristalicama ostvari prvi trijumf u sezoni.

Dobra vest za Lion je što mu na noge dolazi jedini lošiji tim od njega u Ligi 1, Klermon igra katastrofalno od starta prvenstva i zacementiran je za dno tabele sa dva osvojena boda.

Zanimljivo je da je jedan od tih bodova osvojio protiv PSŽ-a (0:0), a u prošlom kolu je bio nadomak novog poraza kada je u samoj završnici meča gubio od Monpeljea (2:4) ali je utakmica prekinuta jer su navijači Monppeljea vatrometom pogodili čuvara mreže ''crveno-plavih''.

Verujemo da je vreme da Lion upiše prvu pobedu ove sezone i mislimo da je Klermon pravi protinvik za to.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024