VREME JE ZA PRVU POBEDU: Lion prekida post protiv konkurenta u borbi za opstanak

V.M.

05. 11. 2023. u 09:15

NA otvaranju nedeljnog programa Lige 1, Lion će dočekati Mec (13:00).

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ: Лион прекида пост против конкурента у борби за опстанак

Foto Profimedia

Oba tima se baš muče ove sezone, ali to se posebno odnosi na Lion koji je zacementiran za dno tabele i nakon devet odigranih utakmica ne zna za pobedu.

Osvojio je samo tri boda što je čak šest manje od današnjeg rivala koji se nalazi na mestu koje vodi u baraž, a prvi tim izvan opasne zone je Strazbur koji mu beži osam bodova.

Domaćin je prošle nedelje trebao igrati veliki derbi sa Marseljom, ali je autobus ekipe kamenovan od strane navijača ljutitog rivala, a najgore je prošao trener Fabio Groso kojem je glava bila rasečena na par mesta i zbog toga je meč odložen, iako su igrači hteli da izađu na teren.

Pitanje je da li će mladi stručnjak predvotiti svoj tim sa klupe, ali sigurno će biti na vezi sa svojim pomoćnicima ukoliko neko od njih bude bio kraj aut linije.

Pravi rival da upiše prvi trijumf je upravo Mec koji se vratio u Ligu 1 i nakon solidnog starta ozbiljno kuburi sa formom. Proteklog vikenda je podelio bodove sa Avrom (0:0), a pre toga je doživeo četiri uzastopna poraza.

O tome koliko se gost muči dovoljno govori podatak da je na poslednjih pet mečeva postigao samo jedan gol.

Ovo će biti obračun jednih od najgorih napada lige pošto je Lion sedam puta tresao mrežu, dok je Mec to radio osam puta.

Mi verujemo da je vreme da Olimpik upiše prvi trijumf i tako započne beg sa dna.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)