''CRNO-BELI'' IGRAJU DOBRO PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Gostujući tim posti već šest utakmica

V.M.

08. 11. 2023. u 09:30

U okviru 12. kola škotskog prvenstva, Sent Miren će ugostiti Hibernijan (20.45).

ЦРНО-БЕЛИ ИГРАЈУ ДОБРО ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Гостујући тим пости већ шест утакмица

Profimedia

Domaćin ima veoma dobru sezonu za sada, nalazi se na zadovoljavajućem trećem mestu sa 18 sakupljenih bodova i vredi istaći da je odigrao najmanje utakmica u čitavoj ligi, ''samo'' deset.

Glavna odlika ''svetaca'' su nastupi pred svojim navijačima, jedino je Rendžers odneo čitav plen sa ''SMISA stadiona'', a na četiri meča pored tog Sent Miren je ostvario tri pobede uz remi.

Prošle nedelje, ''crno-beli'' su poveli na gostovanju Seltiku preko Mekmanaima, ipak branilac titule je uspeo da preokrene meč i ostvari bitan trijumf rezultatom 2:1.

Sa druge strane, gosti se baš muče u poslednje vreme i ne znaju za pobedu na poslednjih šest utakmica, a za vreme te negativne serije doživeli su dva poraza i odigrali čak četiri remija.

Hibernijan je trenutno deveti sa 11 sakupljenih bodova i uz Dandi je odigrao najviše nerešenih utakmica u čitavoj ligi (po pet).

Večerašnji rivali su se već susreli dva puta ove sezone, Sent Miren je slavio na otvaranju prvenstva sa 3:2, a zatim su ''zeleno-beli'' uzvratili u četvrtfinalu Liga kupa, 4:2.

Verujemo u novu goleadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)