HELSINKI PRESLAB ZA AJNTRAHT: "Orlovi" dolaze u Finsku po nova tri boda

O. M.

09. 11. 2023. u 12:17

AJNTRAHT gostuje Helsinkiju u četvrtom kolu Lige konferencija.

ХЕЛСИНКИ ПРЕСЛАБ ЗА АЈНТРАХТ: Орлови долазе у Финску по нова три бода

Foto: Profimedia

Utakmica grupe G igra se na stadionu "Bolt arena" u glavnom gradu Finske s početkom u 18 časova i 45 minuta.

Posle tri kola Nemci su drugi na tabeli sa šest bodova, iza neprikosnovenog PAOK-a, dok je Helsinki na deobi treće i četvrte pozicije sa Aberdinom. Ove dve ekipe skupile su po jedan bod, u međusobnom susretu.

Pre dve nedelje u Frankfurtu, "orlovi" su ispratili goste u Finsku sa pola tuceta golova u mreži. Nekadašnja nada Pari Sen Žermena Erik Žunior Dina Ebimbe je otvorio i zatvorio listu strelaca, a osim njega su se upisali Koh, Marmuš, Tuta i Škiri.

Ajntraht je Ligu konferencija otvorio pobedom protiv Aberdina, da bi u susretu sa PAOK-om prokockao vođstvo i umesto da pobedi sa više od jednog gola razlike dozvolio Grcima preokret.

U Bundesligi su pobedom nad Union Berlinom izbili na sedmo mesto, a kako su četiri ekipe iznad njih na tabeli doživele poraze, "orlovima" se otvaraju vidici i šansa da se opet uključe u borbu za visok plasman, pa i za povratak u Ligu šampiona, koju su igrali prošle godine kao osvajači Lige Evrope sezonu ranije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)