NICA ČUVA PRVO MESTO: ''Orlovi'' su najbolji gostujući tim Lige 1

V.M.

10. 11. 2023. u 09:45

NA otvaranju 12. kola francuske elite, fudbaleri Nice će pokušati da se održe na čelu tabele kada ih Monpelje bude ugostio na ''Musonu'' (21.00).

НИЦА ЧУВА ПРВО МЕСТО: Орлови су најбољи гостујући тим Лиге 1

FOTO: Tanjug/AP

Gosti igraju fenomelano ove sezone i jedini su neporaženi tim u prvenstvu. Na 11 odigranih utakmica su sakupili 25 bodova i zasluženo su na prvom mestu.

Nicu je preko leta preuzeo Frančesko Farioli i može se reći da je italijanski stručnjak preporodio ekipu. ''Orlovi'' sada igraju dosta tvrd fudbal, teško im je zatresti mrežu i kada povedu veoma retko ispuštaju prednost.

O tome najbolje svedoči njihova gol-razlika, 13:4.

Takođe, veoma bitna odlika izabranika Fariolija je sjajna igra u gostima. Na pet mečeva van svog stadiona ostvarili su četiri pobede uz remi i najbolja su gostujuća ekipa u Ligi 1.

Nica se trenutno nalazi u fenomenalnoj seriji od četiri vezana trijumfa, a poslednja žrtva im je bio Ren kojeg su rutinski savladali sa 2:0 proteklog vikenda.

Sa druge strane, Monpelje igra promenljivo ove sezone. Na deset mečeva do sada ostvario je tri pobede, uz isto toliko remija i četiri poraza.

Trenutno je 13. na tabeli i ima samo bod više od Meca koji se nalazi na 16. mestu koje vodi u plej-aut.

Proteklog petka, domaćin je igrao protiv PSŽ-a i rutinski je poražen na ''Parku prinčeva'' rezultatom 3:0.

Večeras očekujemo jedan tvrd meč, a uz duplu šansu na Nicu predlažemo i malo golova u prvom poluvremenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije