VERDER KOD KUĆE IDE NA GOL VIŠE: Gosti vezali četiri pobede u gostima

O. M.

12. 11. 2023. u 12:12

U drugoj utakmici nedeljnog programa jedanaestog kola nemačke Bundeslige Verder iz Bremena dočekuje Ajntraht iz Frankfurta. Utakmica se igra na stadionu Veser od 17 časova i 30 minuta.

ВЕРДЕР КОД КУЋЕ ИДЕ НА ГОЛ ВИШЕ: Гости везали четири победе у гостима

Foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Posle deset odigranih mečeva, domaći su na 12. mestu na tabeli, sa samo deset osvojenih bodova, a od zone ispadanja udaljeni su samo četiri boda.

U dosadašnjem delu šampionata Verder je zabeležio samo tri trijumfa, uz jedan remi i čak šest poraza. Prethodnih pet kola uspeli samo da savladaju Union Berlin sa 2:0, uz remi 2:2 sa Volfsburgom u prethodnom kolu i tri uzastopna poraza (Darmštat 4:2, Hofenhajm 3:2 i Dortmund 1:0).

Verder kod kuće ne kalkuliše bez obzira na protivnika. na svakoj utakmici na Veseru postigli su bar dva gola, osim u prvom kolu kada su poraženi sa 4:0 od minhenskog Bajerna.

Ajntraht je pre ovog kola na sedmom mestu na tabeli, sa bodom manje od petoplasiranog Hofenhajma, koji je na poziciji koja vodi u Evropu, i četiri manje od Dortmunda na mestu koje donosi grupnu fazu Lige šampiona. 

Pored toga, Ajntraht igra veoma dobro u grupnoj fazi Konferencijske lige i posle četiri kola je obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

"Orlovi" su u gostima vezali četiri pobede, nakon šest utakmica bez trijumfa koje su usledile posle pobede u Kupu nad četvrtoligašem Lokomotivom iz Lajpciga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić