DOMAĆI TIP: Bivši prvoligaš pruža promenljive partije

V.M.

22. 11. 2023. u 09:05

U zaostaloj utakmici devetog kola Prve lige Srbije, Grafičar će dočekati Kolubaru (13.00).

ДОМАЋИ ТИП: Бивши прволигаш пружа променљиве партије

FOTO: Partizan/ M. Todorović

Gosti su prošle sezone igrali u Superligi Srbije i bili su osigrali opstanak početkom plej-auta, ali im je savez oduzeo devet bodova zbog nameštanja utakmica, pa su zbog toga ispali u drugi rang.

Kolubara je pružala promenljive partije u prvom delu prvenstva, nikako nije uspela da uhvati zalet, ali se nalazi na respektabilnoj šestoj poziciji sa 23 osvojena boda.

Može se reći da bivši prvoligaš slabo igra na gostovanjima, jer je na osam utakmica van svog stadiona ostvario samo dve pobede uz po tri poraza i remija.

Ipak, vredi pomenuti da Kolubara ima drugi najbolji napad lige sa 22 postignuta pogotka, čak 15 manje od neprikosnovenog OFK Beograda (37 golova).

Sa druge strane, Grafičar je prošle sezone bio nadomak plasmana u elitu jer je dogurao do baraža gde je bolji od njega bio Radnik iz Surdulice.

Sudeći po uvodnom delu Prve lige Srbije, ove godine će voditi drugačije bitke jer se nakon 16 odigranih utakmica nalazi na razočaravajućoj 13. poziciji sa samo 15 sakupljenih poena, četiri više od poslednjeplasiranog RFK Novog Sada.

Domaćini takođe imaju veoma dobar napad, ali im ''škripi'' pozadi, pa njihove utakmice obiluju velikim brojem pogodaka i gol-razlika im je 20:26.

Danas verujemo da ćemo gledati jedan zanimljiv meč u Beogradu i očekujemo da oba tima zatresu mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)