''AGENTI ZA NEKRETNINE'' DOLAZE KOD ''MILIONERA'' PO NAPLATU: Domaćin je tvrd orah pred svojim navijačima

V.M.

23. 11. 2023. u 10:50

U okviru 31. kola bolivijskog prvenstva, Olvejz redi će dočekati Rojal pari (20:00).

АГЕНТИ ЗА НЕКРЕТНИНЕ ДОЛАЗЕ КОД МИЛИОНЕРА ПО НАПЛАТУ: Домаћин је тврд орах пред својим навијачима

Foto Profimedia

Ulazimo u samu završnicu takmičenja i manje više je već sve rešeno jer prvoplasirani Strongest beži osam bodova najbližem pratiocu Bolivaru i samo bi čudo trebalo da se desi da ne postane šampion.

Što se tiče domaćina, on je četvrti na tabeli i zaostaje devet bodova za pomenutim liderom. Nalazi se u solidnoj formi i na poslednjih pet mečeva je sakupio deset bodova, a na protekla tri ne zna za poraz (dva trijumfa i remi).

Olvejz redi je tradicionalno jaka domaćinska ekipa, a to je slučaj i ove sezone. Na 14 odigranih utakmica su osvojili 31 bod, a ''milioneri'' se trenutno nalaze u seriji od tri vezana trijumfa pred svojim navijačima.

Sa druge strane, Rojal par je takođe u dobrom ritmu i ne zna za poraz u prvenstvu već pet mečeva. Pozitivnu seriju je započeo sa tri vezana remija, a zatim je ostvario dva uzastopna trijumfa.

Za razliku od njihovog rivala, popularni ''agenti za nekretnine'' igraju dosta bolje u gostima nego kod kuće i goleade su redovna pojava na njihovim gostujućim mečevima (14 utakmica, gol-razlika 19:23).

Ovi rivali su se poslednji put sastali u maju mesecu i tada je Olvejz redi slavio sa 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića